Giv os et ring på T: 56 57 84 18
Dennis mobil: 20 12 84 18

Vi tilbyder

 

 

FÅ dine boligdrømme ført ud i livet

Vi står klar til at påtage os opgaven med at hjælpe dig sikkert i mål, så dine drømme bliver indfriet

Vi tilbyder

Uanset dine boligdrømme har vi erfaringen, evnerne og en omfattende viden. Til at levere gedigent håndværk og de bedste løsninger i et design og i en kvalitet, du vil nyde og glædes over i mange år frem.

Er det drømmen at få et nyt badeværelse eller en filtset facade? Måske et nyt tag, nye fliser eller nyt træværk?

Drømmer du om en tilbygning, der kan opfylde familiens behov for flere kvadratmeter – eller måske som en ekstra dimension til boligen? Vi sikrer, at tilbygningen klæder den eksisterende bolig, så det nye og det gamle smelter harmonisk sammen til ét samlet hjem.

Går drømmen mere i retning af at opføre et helt nyt hus, er vi med dig – fra start til slut. Fra første stregtegning til nøglerne overrækkes til dig.

Løsninger til private og virksomheder

Enkelte opgaver og totalentrepriser

Dine forventninger bliver altid indfriet

  • Fast team
  • Dygtige og erfarne håndværkere
  • Funktionelle løsninger
  • Kvalitetsbyggeri

Vores håndværkere

Vi er et fast team af dygtige håndværkere med høj faglig stolthed og års erfaring.

Hos os får du uddannede murere, tømrere, snedkere samt kloak-, jord- og betonarbejdere. Til større projekter og totalentrepriser har vi faste samarbejder med dygtige og erfarne VVS’ere, blikkenslagere, elektrikere og malere.

 

Murere

Vores dygtige murere sikrer dig det flotteste resultatet – når vi støber fundament, murer vægge, fuger, filtser facaden eller sætter fliser og klinker op. Altid med største omhu. Vores murerarbejde er gennemført med blik for detaljen og sans for smukke, funktionelle løsninger. 

Tømrere og snedkere

Vores faglærte tømrere og snedkere er klar til at hjælpe dig i mål med nyt eller renovere det, der allerede er. Måske et nyt tag, nye døre, nye vinduer eller nye gulve, der også kan hjælpe med at spare på energien. Vi hjælper dig også udendørs – måske en ny træterrasse, carport, anneks eller orangeri.

Kloak-, jord- og betonfolk

Vores kloak-, jord- og betonfolk skaber fundamentet for det gode kvalitetsbyggeri. Vores specialer er grave- og betonarbejde, nedrivning, anlæg, tilslutning og reparation af kloakker og bortkørsel af jord, der er til overs.

Få dine boligdrømme ført ud i livet 

Når du er klar til at føre dine boligdrømme ud i livet, er vi klar til at påtage os opgaven med at hjælpe dig sikkert i mål. Så dine drømme bliver indfriet — og gerne mere til.

Ring til os

56 57 84 18

Dennis mobil: 20 12 84 18